25 kilós súlyvesztés a kúrával – Szeri Lászlóné a kiváló közérzetéért is hálás


Szeri Lászlóné egy szegedi gyermekintézményben dolgozik dajkaként. A nagylabor eredményét azonban nem dédelgethette, hanem rálépett az életmód-változtatás útjára. A Molnár-ág vezetője, Tóth Gábor, és a társágakból egy vizsgálat is segített neki, de leginkább a Reg-Enor kúra. Azóta – 102 kilóról indulva – jelentősen fogyott, csökkent a ruhamérete. Köszönjük a megosztását, s ebben Imre Zsuzsanna hálózatvezető segítségét is!

Korábbi tapasztalat: mínusz 10 kg a kúrával
Már régebben is fogyasztottam a Reg-Enort és sikerült is fogynom akkor 10 kilót. Csak akkor még nem tudtam azt, amit ma már mindenkinek mondok, hogy a kúra végeztével is érdemes tartani az étrendet! Tehát 102 kilóval elkezdtem a kúrát. Becsületesen ittam a Reg-Enort és szedtem mellé a Natu-Laxot. Májustól július végéig lefogytam 20 kilót. A közérzetem kiváló, az energiám a csúcson! Közben kiderült, hogy sok problémámat a laktóz- és a gluténérzékenységem okozhatja.

Reg-Enor és társai: csak a Biocom!
Azóta lettem én is „elvakult” Biocomos és „tüntetőleges” termékhasználó. Csak tisztított vizet iszok a családommal és a termékeket is rendszeresen használjuk. Lecsúszott még 5 kiló és most már 25 kiló súlyveszteséggel büszkélkedhetek. Jelenlegi súlyom 77 kiló, amit már jó ideje tartok.

Három számmal kisebb ruhaméret, tartva az étrendet
Az étrend maradt, zsírral, de nem zsírosan! Ami a legfontosabb: a ruhaméretem három számmal kisebb és fel tudok venni olyan ruhákat, amikről csak álmodoztam idáig! És amiért még nagyon hálás vagyok, hogy tagja lehetek egy fantasztikus csapatnak a Molnár-ágon!