A KÚRA MENETE

Felhasználási javaslat
A REG-ENOR NEM GYÓGYSZER, HANEM FONTOS KIEGÉSZÍTŐJE ÉTRENDÜNKNEK!

Szedési javaslat:

 • Napi 3x 10 ml (3×1 evőkanál).
 • 10 évesnél fiatalabb gyereknél 3×5 ml (3×1 teáskanál).
 • A felnőtt adag 70-85 kg-ig van számolva.
 • Reggel éhgyomorra, ébredés után, délben és este evés után 1-1,5 órával vegyük be, és mindhárom alkalommal rövid ideig tartsuk a szánkban lenyelés előtt.
 • A túlsúlyos egyének 4-5 hétig fogyaszthatnak nagyobb mennyiséget 3×15 ml-t (3×1,5 evőkanál).
 • Fogyasztás előtt felrázandó!

 

Tárolás:

 • A Reg-Enort fénytől védve kell tárolni, hűvös helyen, melegebb időszakban lehetőleg hűtőszekrényben. Az esetleges színváltozás a minőségét nem befolyásolja.

Reg-Enor (kúra), a valódi lehetőség
Egyes statisztikák szerint a magyarok nagyjából 70%-a küzd valamilyen szintű túlsúllyal. Szinte mindenki ismerhet valakit a környezetében, aki rendezni szeretne ezt a problémáját, s nem kevesen meg is próbálták már valamilyen, természetesen „biztosnak” mondott módszerrel vagy szerrel – ömlik ránk mindenhonnan az információ. Viszont a kevésnél is kevesebbek jártak sikerrel, s azoknak egy jelentős része nemsokára szembesült a „jojó-effektussal”: amit sokszor kínkeservvel leadtak, azt könnyűszerrel szedték fel a diéta után újra. A „fogyizás” szinte általános dolog lett, s ha az eddig kínált módozatok sikeresek lennének, már nem is kellene egyáltalán a problémáról beszélnünk… A Reg-Enor kúra sem az egyetlen járható út, és 100%-ban senkinél sem működhet (mindenkinek másként reagál a szervezete). De a tapasztalatok azt mutatják, jelentős a sikerráta azoknál, akik komolyan veszik a kúra teljességét: a készítmény szedését, az étrendi javaslatokat és összességében az életmód megváltoztatását, beleértve a fizikai előrelépést is. A Reg-Enor kúra tehát valódi lehetőség, amivel szinte bárki élhet, s önsanyargatás nélkül, tudatosan változtathat az adott állapotán, kedvező irányba.

Mit remélhetünk?

 • Ha a Reg-Enort fogyasztják és betartják az étrendi előírásokat, valamint változtatnak a mozgásszegény életmódon, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és a folyamatok következtében – visszajelzésekkel megerősítve – testünk tömegének csökkentése is eredményes lehet.
 • Előfordulhat a tapasztalatok szerint, hogy veszítenek pár kilót, majd megáll a fogyás és 2-10 hét múlva folyatódik a súlyvesztés.
 • Ha a kúra megkezdésénél nem indulna el mindjárt a fogyás, ez arra utalhat, hogy a szervezet jelentősen terhelt, esetleg az emésztőrendszer zavarokkal küszködik. A teljes váltás hatására mindez elindulhat kedvező irányba, s ezek után beindulhat a folyamat (ez az idő lehet több hét, különleges esetekben akár pár hónap is).
 • A kúra ideje az ajánlás szerint legalább 1-4 hónap, jelentősen fogyni vágyók esetén ettől akár több időre kell számítani, a súlyosabb bélproblémával küszködők esetében hosszabb idő is szükséges lehet a regenerációig. Ne feledjük: a plusz kilók is hosszas folyamat, „kemény munka” eredményeként jelentek meg, ne gondoljuk azt, hogy mintegy varázsütésre eltűnnek – azt talán nem is lenne túl egészséges.

Ami Öntől függ:

 • A leginkább vágyott cél, a testtömeg csökkentése és az egész folyamat eredményessége csak abban az esetben remélhető, ha a mellékelt étrend ténylegesen be van tartva! Azaz: nincs nassolás, alkalmankénti eltérés („csak ma, a szülinap/karácsony stb. miatt”, „ugyan mit árthat egy szelet csoki?”). Egyébként alapvetően mindez nem nehéz, mert szó sincs éhezésről – de persze mértéktelenségről sem. (Ld. ÉTRENDI JAVASLATOK menüpont.)
 • A kitartás ennél a kúránál is kulcsszó. Ne gondolja, hogy az életmódváltás nem próbatétel, van, akinek a cukroktól való megszabadulás nehézséget jelent. Ne adja fel! Mivel nem kell éhezni a kúra során (szándékosan nem használjuk a „diéta” szót), ezért biztosan megtalálja azt, ami örömet okozhat Önnek az étrendben. S abból akár ehet bőségesen is. Mit szólna például egy kolbászos-sonkás-szalonnás tojásrántottához? Reggelire…?
 • Az életmódváltás intenzitásától is függ a sikere. Ha komolyan gondolja, adja meg magának az esélyt, a mozgásra is. Nem kell teljesíthetetlen adagokkal kezdeni, hogy a kedvét szegje, a fokozatosság itt is lényeges. Váljon szép lassan életének elmaradhatatlan részévé. S a kúránál is meghozza majd a gyümölcsét az eddig látottak szerint.

Amire érdemes figyelni:

 • A kúra ideje alatt előfordulhat hasmenés vagy székrekedés egy ideig, amely kis idő múlva rendeződik.
 • Reflux, gyomorfekély, vese- és epekő, trombózis gyanúja, illetve ezzel kapcsolatos panaszok esetén mindenképpen kérje ki előzetesen orvosa tanácsát!