Csordásné Jozaf Andrea sikeréve: 36 kilótól szabadult meg


Kedves mindenki! Szeretném veletek, önökkel megosztani a Reg-Enornak köszönhető sikertörténetemet – így kezdte rövid beszámolóját
Csordásné Jozaf Andrea. A Kosiba-ág lelkes termékhasználója (számos más készítménnyel is vannak jó tapasztalatai) egy egész esztendőt sűrített néhány mondatba. Mindez azoknak is megerősítés lehet, akik szerint nyáron (vagy ősszel…) nehéz elkezdeni, mert akkor sok a gyümölcs. De tudjuk: a tavaszi és a téli startra is mindig lehet „elég jó” kifogást találni… Andrea Dobrocsi Edit tanácsára döntött, és (a mentorálásával) nyert. Egy év alatt 36 kilót fogyott az életmódváltásának köszönhetően! Hogyan? Az alábbi önvallomásból kiderül.

Jó híre van a Reg-Enornak
2016. július1-én elkezdtem a Reg-Enort inni. Korábban már hallottam az életmódváltással járó kúráról, hogy milyen jó hatása van a szervezetre és akár súlycsökkenést eredményezhet. Lám, nálam is így történt!

Csak oda kell figyelni
2016. november közepére már -18 kg-nál tartottam és nem akartam hinni a szememnek, hogy ez milyen egyszerű dolog! Csak oda kell figyelni az étkezési szokásainkra, nem beszélve arról, hogy egyáltalán nem voltam kiéhezve semmire. Én mindent pontosan betartottam, ami „tiltólistás” volt, soha sem nyúltam hozzá.

Megérte belevágni!
Teltek a hónapok és a közérzetem egyre jobb és jobb lett, az energiatúltengésemről nem is beszélve… Most, egy év elteltével azt mondom: megérte! 36 kg-tól szabadultam meg és remekül érzem magam! Bátran merem ajánlani mindenkinek.

Hasonló jókat kívánok!
Nézzétek a képeket, mennyire látszik a változás! Mindenkinek, aki szeretné mihamarabb elkezdeni, kívánok hasonló jókat!