FrissFood: menük a Reg-Enor kúrához

Két éves sikertörténetet tudhat már maga mögött a Biocom és FrissFood. A partnerség kulcsa egy Magyarországon egyre népszerűbb termék, a Reg-Enor, s az ahhoz kapcsolódó kúra. A Biocom által forgalmazott étrend-kiegészítőhöz egyre több helyen, kényelmesen elérhető a szakemberek által összeállított étrend, amelynek minőségére az e téren is komoly tapasztalatokkal rendelkező cég, a FrissFood adja a garanciát. Ők ugyanis az egyetlen hivatalos Reg-Enor-menü szállítók az országban! A profizmus mellett a lelkesedésben sincs hiány, ugyanis a cégvezetők, Sári Attila és Zsidek Balázs is sikeresen tesztelik a terméket, a cégük kosztjával.

Zsidek Balázs, a FrissFood egyik vezetője mosolyogva feszít egyik kedves öltönyében. Nem csoda, pár év óta most, a Reg-Enor kúra eredményeként tudja újra felvenni!

Családi hagyományok
A bevezetőben említett garanciának sok évtizedes szakmai fedezete van, hiszen a Zsidek név ismerősen cseng a gasztronómiában. Az édesapa, az „ízvadász” László, népszerű gasztronómiai szakértő, számos ismert főzőműsor és az ország egyik legnagyobb ebédet házhoz szállító cégének vezetője volt.

Kiegészítőhöz az étrend
A felesége barátnője, Csonka Gabriella mutatta be Balázsnak a Biocom legnagyobb ágának vezetőjét, a mindig a fejlesztésen, előrelépésen gondolkodó Lőrincz János hálózatigazgatót. Akkor már beindult a Reg-Enor hullám, amely egyre magasabbra tör, és mindketten egyetértenek abban, hogy bőven van még lehetőség az előre lépésre. Ugyanis a Biocom és a FrissFood vezető egyéniségének egyszerre csillant fel a szeme: az étrend-kiegészítőhöz és életmód-váltáshoz étrend (azaz: étel) is kell, amit ebben az elfoglalt világban a legegyszerűbb a hosszadalmas elkészítés helyett egyszerűen megrendelni…

Időkímélés – a feltaláló kontrolljával
Ebből a ragyogó ötletből született a Reg-Enor menü, ami lassan két éve szerepel a FrissFood étlapján, megspórolva az időt azoknak, akik szívesen csinálnák a kúrát, de nincs idejük a zsíralapú ételeket megfőzni maguknak. Mint Zsidek Balázs mondja: nem csak az ő szakmai tudásuk és lelkük van az ételekben, hanem a Biocom „pecsétje” is rajta van, hiszen a magyar feltalálóval, Szabó Sigfriddel folyamatosan konzultálnak, így autentikusak a receptúrák, általa ellenőrizve.

Folyamatos fejlesztések
Eleinte Budapesten és Pest megye bizonyos településein volt elérhető a szolgáltatás, ma már az ország több, mint 300 településén lehet rendelni a menüt. A bővítést addig tervezik, míg Magyarország összes településén bárki a Reg-Enor kúrája mellé igényelni tudja a különböző ételeket. Terjeszkedésben Zsidek Balázs megállapodott a FEX-FOOD országos logisztikai hálózattal rendelkező céggel, aki biztosítja, hogy minden étel időben és megfelelő módon eljusson a fogyasztókhoz. Nekik van meg az a logisztikai kapacitásuk, amivel hamarosan elérhető távolságba kerül az országos lefedettség

Trendi alapanyagok
A területbővítés mellett számos alapanyaggal is kísérleteznek a FrissFood konyháján, hogy minél színesebb termékpalettát tudjanak kínálni a megrendelőknek. Párat említve azon alapanyagok közül, amely ma a legkorszerűbb táplálkozási trendekkel és a Reg-Enor elvekkel is összhangban vannak:

  • kölesliszt a gluténmentes tésztaköretekhez,
  • tápiókaliszt a sűrítésekhez,
  • csicseriborsó a levesbetétek kiváltásához,
  • növényi tejek (zabtej, kókusztej, rizstejet) a tejtermékek kiváltásához,
  • kókuszzsír főzéshez, sütéshez.

Kiváltják, amit kell
A Reg-Enor kúra során nem ajánlott alapanyagokat (pl.: tejtermékek, olajak, élesztő, lisztek, tészták) kiváltják egyenértékű termékekkel. S amiről még említést kell tenni: a család több, mint 100 éves gasztronómiai hagyományokkal rendelkezik, számtalan „titkos” receptet őriz a házi szakácskönyv.

Saját teszt: a kúrázó a súlyából veszt!
Érdemes megemlíteni, hogy a termékkel egyre többeknek vannak kiváló tapasztalatai (amit a regenor.hu oldal önvallomásai is bizonyítanak), így Zsidek Balázsnak is, ami csak erősíti az együttműködést. A személyes meggyőződés alapja az általa végzett kúra, mely során Balázs 12 kilótól szabadult meg az étrend- és életmódváltás hatására!

Merész fűszerezés az ízvadászathoz
S hogy az ő ételeik mitől olyan finomak? A már említett szakértelem és hozzáállás mellett Zsidek Balázs elárulja, több, mint 80 féle különleges zöldfűszert és fűszerkeveréket tartanak. Ezek jelentős részével ilyen volumenben talán csak ők ízesítenek, többek között az argentin, thai, mexikói, szeván, az erdélyi zöldfűszerkeverék, a kavala és a borsikafűkeverék ínyencségeket egyaránt a végtermékek részévé téve. A különleges fűszereket magyar kézműves fűszergyártótól vásárolják, a fűszerkeverékek összeállításában Zsidek László is aktívan részt vett.  A rendszeres rendelők tábora is nő, hiszen a visszajelzések ragyogóak.

Korszerű párosítások
S hogy mi még a különlegesen finom ételsor titka? Nagy figyelmet fordítanak már az étlap összeállításánál arra, hogy milyen korszerű és különleges köreteket párosítsanak a húsokhoz, vagy éppen fordítva, betartva az előírt zsírbeviteli-követelményt. Újragondolják a közkedvelt magyar- és nemzetközi ételeket.

Előrelépés az ugrásért
A háttér is bámulatos: kiválóan felszerelt üzemi konyhájukat már kinőtték, átköltöztek egy közel 3.000 m2 alapterületű üzembe. Álljon itt a közös együttműködésre vonatkozó, rokonszenves ars poeticájuk: az a jó nekik is, ami a Biocomnak, s csak úgy hoznak létre valamit vagy akár változtatnak, például a menüsoron, ha az kedvező lesz a Biocom hálózat számára.

(A képeken a Reg-Enor menü néhány különleges finomsága látható. Már a szemnek is gusztusosak…)