Közlemény

A Reg-Enor minősége tökéletes, a gyártókapacitás nőtt
Több észrevétel érkezett a központba a Reg-Enor palackjának nyakán felfedezhető zsírrétegről. Ezért, a gyártóval is egyeztetve, az alábbiakról szeretnénk Benneteket tájékoztatni, s kérjük, tegyétek meg ezt mindazokkal, akiknél a probléma felmerül, vagy kétségeik támadnának. Elöljáróban annyit: a Reg-Enor minősége tökéletes!

Több, a Reg-Enor italt tartalmazó PET palack falán egy zsírréteg figyelhető meg, ami felrázással sem távolítható el. A gyártó közlése szerint ez egy olyan üledék, ami a gyártás folyamán keletkezik, és nem befolyásolja a termék minőségét és hatását. Mint ismert, az elmúlt hetekben már a minden szabványnak, előírásnak tökéletesen megfelelő, ultramodern gyárban zajlik a Reg-Enor előállítása. A gyártó úgy fogalmaz: „az új üzemben törekedtünk a tökéletes higiénia érdekében a zárt rendszerű gyártási folyamatra, ennek következtében nehezebben megoldható az, hogy a félkész termék átszivattyúzásakor a keletkezett üledék egyáltalán ne jusson be a csőrendszerbe”. Ez a fajta gyártási eljárás nagyban megnöveli a termék tisztaságát, viszont „hátránya” az, hogy mivel a zárt rendszer miatt nem látják a leengedésnél a tejzsír szintjét, így a termék kihűlése után a termék nyakán egy zsírréteg képződhet. Hangsúlyozzuk még egyszer: ez teljesen ártalmatlan, pusztán esztétikai probléma, sem a termék hatására, sem a minőségére, sem a szavatosságára nincs hatással.
Az új üzem nagy előnye még (azon túl, hogy a legmagasabb szintű kívánalmaknak, előírásoknak is megfelel), hogy a kapacitása is jóval nagyobb, mint elődjének, így a Biocom tagság előtt is új távlatok nyílnak meg a TOP-termék, a Reg-Enor forgalmazásában.

További sikereket és jó egészséget kívánunk hozzá!
Üdvözlettel: a cégvezetés