Lajcsi üzenete

Kedves Érdeklődők!
A most következő soraimat mindazoknak a sorstársaimnak ajánlom, akik a túlsúllyal kapcsolatos problémákat ismerik, rövid ideje, hosszú ideje, vagy akár, ahogy ez velem történt, több évtizede.

Fél évszázadig „vártam”…
Már 50 éves elmúltam – sajnos  –, amikor ezzel a csodálatos szerrel megismerkedhettem. Egy véletlennek tűnő találkozás hozta a Reg-Enort az életembe, és Lőrincz János volt a jó hír hozója. De mint ahogy eddigi életemben sem, most sem hiszek a véletlenben, így szerintem nekem találkoznom kellett Jánossal.

Új életmód
A Reg-Enor számomra egy életforma, egy életmód és egy étrend együttese. E háromnak köszönhetem azt, hogy nem csak a ruháim mérete csökkent, vagy, hogy egészséggel kapcsolatos mérőszámaim az életmódváltás következtében koromat meghazudtolóan ideálissá váltak, hanem a legfontosabb, hogy új életerőt és aktivitást kaptam az élet minden területén.

Biztatás a kétkedőknek
Megismerve a hálózatban dolgozókat, ismét beigazolódott, hogy nagyszerű eredmények mögött nélkülözhetetlenek a kiemelkedő CSAPATJÁTÉKOSOK. Saját tapasztalataimat és eredményeimet jó példaként ajánlom mindenkinek, és szeretnék bíztatást adni a kételkedők számára is.

Medvetánc helyett felszabadult mozgás
A közelmúltban egy Dáridós rendezvényen beszélgettem a közönség néhány tagjával és ott többen hangsúlyozták, hogy jól nézek ki, valamint azt is elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat a bulin, tetszettek a dalok, a zenék és az, hogy a színpadi mozgásom is sokkal felszabadultabb. Viccesen mondtam, hogy a medve alkatommal nem volt sok kedvem táncolni. De azt közösen megállapítottuk, hogy Dáridózni nem csak kövéren lehet… Azóta ezt a szlogent minden koncertemen és közönségtalálkozómon elmondom. Akár kérdik, akár nem!

Ajánlom a Reg-Enor kúrát
Egy másik alkalommal az utcán szólítottak le, és a Reg-Enorról, az étrendről érdeklődtek annak láttán, hogy a súlyom több mint 35 kg-al kevesebb, mint „fénykoromban”. Elmondtam tapasztalataimat, és azt is, hogy nem tudok mást ajánlani, csak a legjobbat, azaz a Reg-Enor kúrát! A beszélgetés végén még az a kérdés merült fel, hogy meddig tartom ezt a kúrát? Gondolkodás nélkül könnyen válaszoltam, csak addig, amíg élek, azaz életem végéig.

Jobban érzem magam, mint valaha!
Ennél jobb dolog nem történhetett velem, mint hogy találkoztam a Reg-Enorral, betartottam a Reg-Enor kúra ajánlásait – amit nagy élvezettel tettem. És jobban érzem magam, mint valaha! Annak meg külön örülök, hogy Pisti öcsém is már több, mint 30 kg-ot leadott a tanácsaimnak köszönhetően…