Mínusz 24 kiló és üzleti siker – Illésné Szabó Judit Reg-Enor kúrája

A tartalmas címben szereplő állítások egyáltalán nem végeredményről szólnak, csupán egy átmeneti állapotról. Ám az irány jó! A köveskáli, három gyermekét (köztük ikreket) nevelő Illésné Szabó Judit „Reg-Enor sikersztori” címet adott alábbi önvallomásának, ám ez ettől jóval több. A Czentlaki-ágon most már Ezüst Hálózatvezetőként jegyzett édesanya nem csak, hogy jelentősen fogyott, de utat tudott mutatni példájával sokaknak, így egy hosszú távú üzleti siker kapujában áll. Olvassuk tőle a történet alapját, a Reg-Enor kúrát. Hálás köszönet neki is a megosztásért és a képekért!

Regenoros indulás
Mikor idén áprilisban kedves régi ismerőseim, Czentlaki Beatrix és Zoli eljöttek hozzánk beszélgetni, megérett bennem az elhatározás, hogy pénzt akarok keresni. Regisztrációmat persze a sikertermékkel, a Reg-Enorral indítottam. Miért? Mivel komoly súlyfelesleggel rendelkeztem, a koleszterinem az egekben volt, továbbá fáradékony voltam – egyebek mellett.

Dupla siker: fogyás és hitelesség
Mivel nagyon sok cikket olvastam a termékről, gondoltam, ezzel két legyet üthetek egy csapásra. Lefogyok és egészséges leszek, és ha a saját példámmal demonstrálni tudom, hogy működik a dolog, hiteles leszek az emberek szemében! A harmadik hónapnál már nagyon látható eredményeim voltak nekem is és azoknak is, akik a csapatomban elkezdték a kúrát. Az ajánlások kibővültek a vitaminokkal és táplálék-kiegészítőkkel.

Megcsillanó üzleti lehetőség
Szerencsére egyre több Reg-Enort fogyasztó társunk felismerte, hogy a fogyás mellett pénzt is kereshet a Biocomnál, megugrott a csoportlétszámunk. Nekem személy szerint mi az, amit a Reg-Enor adott? A legfontosabb, hogy négy hónap alatt sikerült 24 kg-tól megszabadulnom. És mivel sikereket értem el, megváltozott a személyiségem is. Elkezdtem vezetői fejjel gondolkozni, felelős lenni emberekért. Megváltozott az életem, az egészségem és most már tudom, mi az, ami nekem a kiteljesedést jelenti!