Mínusz 47 kg kúrával, testmozgással – László Mária látványos tapasztalata


A fuldokló az utolsó szalmaszálba is megkapaszkodik – így tartja a közmondás és ez így igaz, hisz nem volt ez másképp az én esetemben sem, sajnos vagy hála Istennek (?!) – írja László Mária, most már összesen 57 (!) kilóval könnyebben és egy óriási tapasztalattal gazdagabban. A Szlovákiában élő hölgy a kezdeti jó élményei után a Pálfi Katika-Kis Gergely felvidéki vezetőpárosban találta meg az odaadó segítséget, a Vass-ágon. S persze a Reg-Enorban, a hozzá társuló (akár bőséges, hússal, zsírral teli) étkezésben – és a mozgásban. Mielőtt átadjuk neki a szót, jelezzük, hogy a „ bő fél mázsa” után is vannak céljai: a további fogyás, és mások segítése. Sok sikert hozzá!

Új módszert kerestem
2015 szeptember elején kerestem, kutatattam alternatív gyógymódok után, és így találtam rá kb. október vége felé a Reg-Enorra. Picit hátráltatott a váratlan betegség, mivel ez idő tájt már (önerőből) -10kg volt mögöttem. De most az egészégi állapot helyreállítása volt az első helyen. Két hét fogyasztás után enyhültek a panaszok, ekkor azt mondtam, „ez jó anyag!”

Stagnálás melletti dinamizmus
1-1,5 hónap regenorozás után, mindemellett egyre több energiám lett, jobban éreztem magam, nem voltam fáradt és késztetést éreztem, hogy szükségem van testmozgásra. Megjegyzem, a súlyom stagnált, se fel se le. Karácsonyra bérletet kaptam egy edzőterembe a szülőfalumban, Jókán, és elkezdtem személyi edzővel edzeni.

Segítő kéz a termék mellé
Időközben a neten kutattam (többet akartam tudni a készítményről és egyáltalán, a Biocom hálózatban elérhető termékekről), mert éreztem, hogy kell valaki, aki segíteni tudna a „hogyan tovább”-ban. 2016 májusában megismerkedtem Pálfi Katalinnal, aki segítő kezet nyújtott és én elfogadtam J.

Nem éhezős „diéta”!
Fél éves Reg-Enor kúra van mögöttem. Magamon tapasztaltam a termék és a hozzá kapcsolódó étrend, valamint a mozgás jótékony hatását. Lehet életmódot váltani éhezés nélkül, itt NEM diétáról van szó! Az én mottóm: „magamért csinálom – én döntöttem”! Némi lemondással jár az életmódváltás (pl. tejtermékek), de megéri, könnyen lemondtam róluk, bár imádom a sajtokat, joghurtot…

Végre megtaláltam a kulcsot!
Pici gyerekkortól túlsúllyal küzdök, kipróbálva számtalan módszert, teli kudarcokkal. Mára -47 kg-ot tudhatok magam mögött a Reg-Enor kúrának, életmódváltásnak, és a testmozgásnak köszönhetően. (Tehát összesen: -57 kg!) Egyszerűen érzem, hogy JÓL vagyok.

Újra a „szeren” vagyok
Júniustól újra regenorozom, mivel nem hagyom abba félúton, amit elkezdtem. Van még mit rendbe rakni. A Reg-Enor és a mozgás számomra egy új lehetőséget adott – még egy esélyt.

Nem titkolom el a változás okát
A változást nem lehet eltitkolni, ezért szeretném minél több emberrel megismertetni ezt a csodálatos kúrát. Időközben páran csatlakoztak a programhoz és vannak már mínusz kilós teljesítmények, s többen tervezik a kezdést a gyümölcsszezon elmúltával. Mások sikere örömmel tölt el, s még több erőt ad a folytatáshoz! Köszönöm vezetőim, Pálfi Katalin és Kis Gergely, valamint személyi edzőm, Andreas Bittera segítő-odaadó munkáját!