Olvadó kilók zsírral, tepertővel – Hegedüs Szilvia


A Reg-Enorral még 2012-ben ismerkedtem meg, de sajnos a kapcsolatunk nem volt gyümölcsöző, mert a kúrát hamar feladtam – írja Hegedüs Szilvia, a Komporday-ág munkatársa. A Hliva Ildikó-Kerekes Balázs (anya-fia sikerpáros) csapatában fogyózó (és tapasztalatait megosztó) hölgy ma már tisztában van azzal, hogy az évek, évtizedek alatt felszedett kilók, s azok következményei nem szűnhetnek meg egy pillanat alatt – bár mindenki erre vágyik. Ő például akkor adott magának egy új esélyt, mikor látta Hliva Ildikó sikerét. Gondolta, megpróbálja még egyszer – ez 2015 márciusában történt. Ma már bizton állíthatja energikusabban és 13 kilóval csinosabban, hogy jó döntés volt! A többit innentől ő meséli.

Korábbi fogyókúrák, hízással…
Ekkor már 14 éve, a kisfiam születése óta nem tudtam lefogyni, pedig rengeteg diétát kipróbáltam. Sőt egy-egy fogyókúra után többet híztam vissza, mint amennyit leadtam. Munkából hazaérve, minden nap fáradtnak éreztem magam.

Felkészülés Biocom termékekkel
Már a következő hónapban időpontot kértem dr. Kodori Judittól, aki egy vizsgálat után elmondta, hogy milyen termékek használatára lenne szükségem, mielőtt elkezdem a Reg-Enort használni. Már amikor a doktornőhöz bejelentkeztem, eldöntöttem, hogy mindenképpen végigcsinálom a kúrát. Folyamatosan elkezdtem szedni a következő, Biocom hálózatban elérhető termékeket:

  • Para Cleanse,
  • Candida Cleanse,
  • Detox Formula,
  • Immun Supreme kapszula,
  • Natu-Lax
  • és Flora Plus.

Finom életmód
Ezek után, 2015. július hónapban kezdtem el a Reg-Enoros életmódot, melyet azóta is tartok. Ennek az étkezési szokásrendszernek a betartása soha nem okozott problémát, mert az eltelt időszakban soha nem éheztem, sőt nagyon finomakat ettem!

Főzök és „főzetek” (Friss-Food)
Sokszor főztem, főzök magamnak, de van, amikor a Friss Food-tól rendelek ebédet, mert vannak nagy kedvenceim, amiket én magamnak nem készítenék el. Változatos, finom ételekkel csinálom a kúrát! Mindent betartok, ami elő van írva, és nem eszek semmi „tiltott” dolgot. Őszintén, egyáltalán nem kívánom pl. a tejterméket és az édességet sem.

Türelem
Mindenkinek javaslom, hogy legyen türelmes, kitartó, és adjon időt a fogyás beindulásának. Gondoljunk bele, vajon 30-40, vagy 50 év alatt mennyi minden halmozódott fel, aminek távoznia kell! Nekem másfél hónap kitartásra volt szükségem, de megérte, az 5 hónapos kúrám eredménye 13 kilós súlyvesztés lett. Az életmódváltás hatására már az elején éreztem, hogy energikusabb, vidámabb vagyok, és nem hogy 6 órakor, de még 10 órakor sem érzem, hogy fáradt lennék. Mindez egyre nagyobb lökést adott a folytatáshoz, és ezt csak megerősítette, hogy a környezetemből folyamatosan érkeztek a pozitív jelzések, arra vonatkozólag, hogy „nagyon jól nézek ki”. Mindenki kíváncsi volt, látták látványos átalakulásomat.

Reg-Enor-szerelem
A Reg-Enor lett 2015-ben az új szerelmem! Szerencsésnek tartom magam, mert a családom támogatott ebben és egy percig sem gátoltak semmiben, hittek bennem, és én is magamban. Ha családi ünnepek voltak, rám mindig gondoltak, hogy én is jól lakjak, olyan ételekkel, ami a Reg-Enor kúrában megengedett.

Szívből ajánlom
Számomra ez már egy életforma, és nekem ez nagyon bevált, sőt általam, az én sikereimet látva már nagyon sokan kezdték el a kúrát. Mindenkinek szívből ajánlom a Reg-Enort és a többi csodás terméket is, és kívánok teljes megújulást. A mottómmal biztatnék mindenkit arra, hogy most kezdje el a kúrát: „Változtass, és az élet megváltozik Benned és körülötted” – mert én ezt kaptam a Reg-Enor kúrától!